این کتاب راجع‌به چیه؟ با خوندنش می‌تونی هنر خوب زندگی‌کردن رو یاد بگیری

به‌نظر می‌رسه یونان باستان و روزگار الان ما از نظر ظاهری اشتراک زیادی با هم ندارن. منظورم اینه که جوامع ما خیلی بزرگ‌تر، سریع‌تر و پیچیده‌تر از هر چیزیه که توی دنیای باستان شناخته‌شده بود. این تفاوت انقدر زیاد و عمیقه که آدم حیرت‌زده میشه وقتی با خودش فکر می‌کنه اگه یه شهروند یونانی از دوران باستان میومد به دنیای امروزی و شهری مثل توکیو یا نیویورک رو می‌دید، چه فکرایی می‌کرد.

بااین‌حال زندگی، همه رو با چالش‌های یکسانی روبه‌رو می‌کنه؛ حالا چه توی یونان باستان باشه، چه توی دنیای مدرن. عمر آدمیزاد نسبتا کوتاهه. اگه می‌خوایم شاد باشیم، باید یاد بگیریم سال‌های عمرمون رو با یه زندگی هدفمند و خوب پر کنیم. امروز هم درست مثل دوران باستان، سوال اصلی اینه که چطور میشه این کار رو انجام داد. 

این همون سوالیه که ارسطو سعی کرد بهش جواب بده. من یعنی ادیت هال یه کلاسیک‌نویس بریتانیایی هستم که اولین‌بار توی ۲۰سالگی جواب ارسطو به این سوال رو خوندم. این اتفاق برای من مثل یه الهام بود؛ این تجربه باعث شد زندگی من تغییر کنه و بهتر بشه. توی این کتاب قراره درس‌هایی رو که از ارسطو درباره‌ی خوشبختی و زندگی خوب یاد گرفتم، برای تو تعریف کنم؛ پس با من همراه باش. 

توی خلاصه کتاب «شیوه‌ی ارسطو» چکیدا بهت میگه که:

  • چطور بدون متوسل‌شدن به چاپلوسی دروغین، مخاطبت رو جذب کنی؟
  • چرا خشم کم یا زیاد یه‌جور رذیلته؛ اما خشم به‌اندازه یه فضیلت محسوب میشه؟
  • چطور میشه یه فرض مبهم رو توی استدلال‌ یه آدم تشخیص داد؟