موضوع کتاب دربارهی چیه؟ میفهمی که اعتیاد به پورنوگرافی چه بلایی سر مغزت میاره
کافیه یه نگاه به آمار افسردگی بندازی تا ببینی که نسل امروز بیشتر از هر زمان دیگهای احساس افسردگی و تاریکی میکنه. درسته که عوامل مختلفی میتونن باعث افسردگی بشن؛ ولی این وسط پورنوگرافی میتونه تا حد زیادی مقصر باشه. جدای از افسردگی، این روزها مردها بهشکل نگرانکنندهای اختلال نعوظ رو تجربه میکنن و مطالعاتی که روی پورنوگرافی اینترنتی انجام شده نشون میده که پورنوگرافی تا حد زیادی توی این قضیه هم دست داره و مقصره.
البته منطقیه. آمارها نشون میدن که توی کشورهای غربی، ۹۹درصد از مردهای جوان حداقل یکبار در معرض فیلمهای پورن قرار گرفتن. اعتیاد به پورنوگرافی بهطرز نگرانکنندهای زیاد شده و خبر بدتر اینه که این اعتیاد، شیب صعودی داره.
نکتهی عجیبی در این بین وجود داره. باوجود اینکه پورنوگرافی لطمهی جدیای به تمایلات جنسی انسان و تواناییهای تولید مثل میزنه، اما انگار علم پزشکی اونقدرا این خطر رو جدی نمیگیره. البته هنوز هم روزنههای امید وجود دارن. این روزها مطالعات زیادی انجام میشن که خطرات اعتیاد به پورنوگرافی رو نشون میدن. جدای از این، ما میدونیم که آسیبهای ناشی از اعتیاد به پورنوگرافی قابل برگشت هستن.
من گری ویلسون هستم و میخوام با هم توی این کتاب یه نگاه عمیق به علتهای ریشهای اعتیاد به پورنوگرافی داشته باشیم. قراره که با هم بررسی کنیم و ببینیم که اعتیاد بیشازحد به پورنوگرافی چطوری مغز رو تغییر میده و چطور میتونیم تماشای فیلمهای پورن رو برای همیشه کنار بذاریم.
توی خلاصه کتاب «مغز در مواجهه با پورنوگرافی» بهکمک چکیدا متوجه میشی:
- چرا دوپامین مقصر اصلی اعتیاد به پورنوگرافیه؟
- اثر کولیج و پورنوگرافی چه ارتباطی با هم دارن؟
- سلامت روان و تماشای پورن چه ارتباطی با هم دارن؟