خلاصه کتاب دانش چراها که با اسم علم علت ها هم در ایران شناخته میشه، از نگاه علمی به سوالی میپردازه که ذهن اکثر بازاریابها رو به خودش مشغول کرده: چی میشه که یه آدم تصمیم به خرید میگیره؟
دیوید فوربس، یعنی نویسندهی کتاب دانش چراها در این اثر دربارهی انواع مختلف مصرفکنندهها در فرایند بازاریابی صحبت میکنه و ازطریق بررسی شواهد علمی، نگاه عمیق و وسیعی رو ارائه میکنه که حتی میتونه به تغییر دیدگاه کهنهکارترین و زبدهترین بازاریابها هم کمک کنه.
مزیت کتاب دانش چراها اینه که چارچوبی برای انگیزانندههای انسانی تعریف میکنه که درقالب این چارچوب، میشه خیلی از نظریههای انگیزشیِ رایج رو هم گنجوند.
چه بهعنوان کسی که در تلاش برای تحلیل و مدیریت انگیزهها و انگیزانندههای خودت باشی و چه بهعنوان کسی که میخواد در نقش یک مدیر یا بازاریاب، انگیزههای افراد دیگه رو درک و تحلیل کنه، این کتاب میتونه گزینهی خیلی جذابی برات باشه.
خبر خوب اینه که ۰ تا ۱۰۰ این کتاب برات خلاصه شده؛ بنابراین اگه بههردلیلی فرصت مطالعهی نسخهی کامل کتاب رو نداری، میتونی از خلاصهی کاملش در وبسایت و اپلیکیشن چکیدا استفاده بکنی و در مدت زمان کوتاهی، مفاهیم اصلی و مغز کلام کتاب رو درک کنی و ازشون در زندگی استفاده ببری.
- اگه توی حوزهی بازاریابی فعالیت میکنی و میخوای دربارهی رفتارشناسی مصرفکنندهها مطلع بشی
- اگه دوست داری بدونی که موقع خرید چه فعلوانفعالاتی توی ذهنت میافته