میانسالی یکیاز مهمترین دورههای زندگی هست؛ دورهای که ویژگیهای جسمی و روحیمون تغییرات ملموسی میکنه و برای اولینبار حس میکنیم که از فصل بهارِ زندگی، پا به فصل جدیدی گذاشتیم که مثل قبل شکوفا و پرطراوت نیست.
اینجاست که خیلیاز افراد درگیری «بحران میانسالی» میشن.
توی این دورهست که یهسری سوالات و دغدغههایی که تا حالا نداشتیم، سراغمون میان. زندگی من چطور گذشت؟ آیا برای رسیدن به خواستههام دیر نشده؟ با مرگ عزیزانم که حالا پابهسن گذاشتن باید چطور رفتار کنم؟ آینده چطوریه؟ نکنه زندگیم بیوده بود؟ نکنه مثل سیزیف، سالها سنگی رو به بالای کوه بردم که هیچوقت به مقصد نرسید؟
اینا سوالات مهمی هستن که سرنخهایی رو دربارهی فقدان و حسرت، موفقیت و شکست، شادی و ناراحتی و زندگیای که رویاش رو داشتیم میدن.
بااینحال اغلب در پیداکردن جوابِ این سوالات ناکام میمونیم؛ چون عمدتا به ذهن ناآگاهی رجوع میکنیم که قبلا هرگز تجربهای از بحران میانسالی نداشته.
اینجاست که کتابی مثل کتاب میانسالی میتونه به کمک افراد بیاد. این کتاب با بهرهگیری از خرد فلاسفهی بزرگِ تاریخ، سعی میکنه بهت نشون بده که اونا دربارهی میانسالی چطور فکر میکردن و توصیهشون برای مواجهه با این دورهی مهم چی بوده؟
اگرچه این کتاب برای میانسالی نوشته شده، اما فقط برای میانسالها نیست. این اثر برای هرکسیست که با ماهیت تغییرناپذیری چون زمان تعامل داره.
خبر خوب اینه که چکیدا صفر تا صد این کتاب رو برات خلاصه کرده و همین الان میتونی ازطریق سایت و اپلیکیشن چکیدا خلاصه کتاب میان سالی رو بهطور کامل بخونی یا بشنوی.
- اگه بین ۳۵ تا ۴۵سال هستی
- اگه نمیدونی با بحران میانسالی چیکار باید بکنی