از شنبه ایشالا؛ احتمالا با این جمله آشنایی داری؛ انقدر آشنا که دیگه تقریبا برای همهی ما شکل طنز گرفته. حقیقت اینه که شنبه یک نماده؛ نمادی از تغییراتی که میخوایم توی زندگیمون ایجاد کنیم، اما هربار دست از پا درازتر، تغییرات رو به شنبهی بعدی موکول میکنیم. اینجا مشکل از روزِ شنبه نیست؛ مشکل، ما هستیم که علیرغم احساس نیاز به تغییر در زندگیمون، راه درست رو برای اعمال تغییرات بلد نیستیم.
خلاصه کتاب عادات خوب عادات بد با پرداختن به این موضوعِ مهم سعی داره تا راه درست برای ایجاد تغییرات پایدار رو نشون بده.
ما هر روز مشغول کارهای ریز و درشت زیادی هستیم. ورزش میکنیم، غذا میخوریم، خرید میریم، با دوستان و همکارامون ملاقات میکنیم و برنامههای کاری و شخصیمون رو پیش میبریم. تصور ما اینه که بیشترِ این کارها رو از روی فکر انجام میدیم؛ بنابراین موقعی که میخوایم تغییری توی زندگیمون ایجاد کنیم، تلاشمون بر اینه که با فکر و حسابوکتاب اهداف جدیدمون رو مشخص کنیم؛ البته که بیشتر تلاشهامون توی این مسیر به شکست منتهی میشه.
وندی وود، استاد روانشناسی و نویسندهی خلاصه کتاب عادات خوب عادات بد معتقده که برخلاف تصور رایج، اکثر کارهای ما بدون فکر و از روی عادتهایی هست که توی ذهنمون ریشه دوانده و بیتوجهی به همین نکته علت ناتوانی ما در ایجاد تغییرات پایدار در زندگیمون هست.
این نویسنده توی کتابش تحقیقات گسترده و طلانیِ خودش روی موضوع عادتها رو ارائه میده و با زبانی ساده و شیوا توضیح میده که مغز آدم چطور به محیط اطرافش واکنش نشون میده و از چه راههایی میشه عادتهای خوب را جایگزین عادتهای بد کرد.
خبر خوب اینه که چکیدا صفر تا صد این کتاب رو برات خلاصه کرده و همین الان میتونی ازطریق سایت و اپلیکیشن چکیدا خلاصه کتاب عادات خوب عادات بد رو بهطور کامل بخونی یا بشنوی.
- اگه میخوای فعالیتهای مثبتی رو به زندگیت اضافه کنی
- اگه بارها برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگیت تلاش کردی، اما هربار به درِ بسته خوردی